Over FIMATECH
Ervaring - expertise - klantgericht

Fimatech is reeds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het onderhouden en herstellen van snijmachines en weegschalen. Wij zijn gefocust op gerichte en correcte service, alsook een persoonlijke aanpak. Dankzij ons uitgebreid gamma bieden wij weegschaal oplossingen voor elke toepassing. Bovendien hebben wij ook een groot aanbod snijmachines.

De firma is in het Oost-Vlaamse Melsele gevestigd, maar wij zijn actief in heel Vlaanderen.

Gespecialliseerd advies

Dankzij onze jarenlange ervaring en onze diversiteit in klanten en applicaties, hebben wij kennis opgebouwd die wordt gebruikt bij de beslissing voor de aankoop van een nieuwe weegschaal of snijmachine.


Producten van top kwaliteit

Door ons groot aanbod aan weegschalen en snijmachines, kunnen wij voor uw op zoek gaan naar het toestel dat het meest geschikt is voor u zaak en budget.


Grote en kleine projecten

weegschaal nodig, of meerdere? Een winkelinstallatie of op de markt? Computer gestuurd of niet? Wij zijn thuis van alle markten en zorgen voor een vlekkeloze installatie van uw project.


Vlekkeloze installaties

Hebt u bij ons een weegschaal besteld? Dan verzorgen wij de volledige installatie van uw toestel, de programmatie en alles wat daarbij komt kijken. Dit uiteraard binnen de afgesproken tijd en het voorziene budget!

Klantgerichte
service na verkoop.

Tevreden
klanten, daar gaan we voor!

Snijmachines
Electronische weegschalen
Accessoires